Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Usługi gastronomiczne Kraj: Polska Polecane produkty [Polska]usługa kelnerskaKelner Service prowadzi wynajem kelnerów,
głównie na terenie Warszawy i okolic.
Nasi pracownicy charakteryzują się wysoką kulturą osobistą,
pracowitością, uczciwością i doświadczeniem.
Jesteśmy w stanie obsłużyć:
- bankiety
- bale
- wesela
- imprezy okolicznościowe
- cateringi
- lunche
- posiłki hotelowe
- przerwy kawowe, itp.
Cena wynajmu kelnera jest ustalana indywidualnie i zależy od wielu czynników, tj. charakteru imprezy, czasu i miejsca pracy oraz wymaganego[...] [Polska]ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄOferujemy kompleksowe doradztwo w zakresie prowadzenia gastronomii dostosowane do indywidualnych potrzeb i wymagań naszych klientów poprzez:
Outsource'ing wykwalifikowanej kadry managerskiej
Planowanie wstępnego budżetu oraz koordynacja pracy
Projektowanie i aranżacja lokalu
Pomoc przy uzyskaniu niezbędnych dokumentów potrzebnych do otwarcia lokalu
Negocjacje umów handlowych
Pomoc przy wyborze sprzętu i wyposażenia
Pomoc przy wyborze dostawców surowców
Rekrutacja personelu[...] [Polska]CateringOferujemy Państwu catering na najwyższym poziomie, w kraju jak i w Europie. Kompleksowa oragnizacja i obsługa zadowoli najbardziej wymagających klientów. Organizujemy zarówno wesela jak i bankiety, pikniki oraz różnego rodzaju przyjęcia okolicznościowe.[...] [Polska]Organizacja wesel i bankietów.Obiekt w swojej ofercie posiada salę bankietową na 140 osób (w tym przeszkolony ogród zimowy), szałas biesiadny na 80 osób, oraz ogród letni z miejscem na ognisko.[...] [Polska]eRestauracja.pl rezerwacja stolika on-line. Jedyna w Polsce !!!Witamy serdecznie,
Mamy zaszczyt zaprosić Państwa do korzystania z pierwszego i jedynego w Polsce serwisu rezerwacyjnego dla gości restauracji www.erestauracja.pl umożliwia zarezerwowanie stolika on-line w dowolnej restauracji wybranej spośród prezentowanej oferty. Dodatkowo mogą Państwo zamówić taksówkę, kwiaty i wino. Aby móc skorzystać z serwisu należy być zarejestrowanym członkiem Klubu erestauracja.pl. Rejestracja jest darmowa i bardzo prosta a cały proces zajmuje nie[...] [Polska]RestauracjaW stylowej klimatyzowanej restauracji zaspokajamy nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Dysponujemy 24-osobową salą restauracyjną z kominkiem oraz połączoną z nią salką konferencyjną na 18 osób.[...] [Polska]HACCPJakość odnosi się do wyrobu, a jej podstawowym celem jest spełnianie potrzeb i oczekiwań klienta. W odniesieniu do żywności, jakość wiąże się z jej bezpieczeństwem, a więc jakością zdrowotną za którą odpowiada jej producent. Zapewnianie jakości polega na planowaniu i systematycznych działaniach niezbędnych do stworzenia odpowiedniego stopnia zaufania, że dany wyrób lub usługa spełni ustalone wymagania jakościowe. Zapewnianie jakości ściśle związane jest z wdrożeniem[...] [Polska]BiesiadyOrganizujemy biesiady zarówno na wyjeździe jak i w naszej restauracji. Dysponujemy wysokiej klasy zapleczem organizacyjnym (zastawa stołowa, dekoracje, oprawa muzyczna, namioty, stoły, oświetlenie, itp.), które umożliwia nam przygotowanie i obsługę imprez nawet do 6000 osób.[...] [Polska]Wynajem kelnerówPrzy stale rosnących kosztach pracy i związanych z zatrudnieniem personelu obciążeniach administracyjnych, outsourcing to doskonałe rozwiązanie.
Kelnerzy, kucharze i hostessy
Młode, dynamiczne osoby, dobrane pod kątem pracowitości, zdyscyplinowania i odpowiedzialności. Sprawdzeni w pracy i systematycznie szkoleni.
Sposób i obszar działania
Firma ma zasięg ogólnopolski. Nasi klienci to hotele, restauracje, firmy cateringowe, agencje eventowe, klienci korporacyjni i indywidualni.
Realizujemy[...] [Polska]GASTRONOMICZNE SYSTEMY INFORMATYCZNEPomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii takie jak:
GASTRO SZEF,
LSI Menager,
MICROS i inne
Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii które pomagają stworzyć całosciowy skomputeryzowany system rozlicznia od dostaw surowców do sprzedaży gotowych potraw.
W oparciu o programy prowadzimy kalkulację, rozliczamy, raportujemy oraz dodatkowo kontrolujemy gastronomię na każdym stanowisku pracy od szefa kuchni, magazyniera poprzez kierownika[...] |
|